Omslag jamboek klaar & boek reserveren

Bericht van uitgever Anja Timmerman: “Je boek ligt bij de drukker. Van harte gefeliciteerd! You did it Janine!”
Is het echt?
Na het vele nakijken, aanpassen, nog een keer nakijken en aanpassen (‘nee, dit moet toch anders.’) en – tussendoor – de geboorte van onze mooie dochter, geloof ik haast niet dat het boek nu drukklaar is. Woehoe! Het leuke is ook dat ik nu meer over de inhoud kan vertellen en je het boek kunt reserveren.

Zo ziet het jamboek eruit!

Voilà, dit is ‘m: de omslag van Jam Gelei Confituur en meer lekkers van het seizoen. Lekker zomers en fruitig, nietwaar? Krijg je al zin in jam ;-)?

Omslag jamboek klaar & boek reserveren - Nieuws - datisjammie.nl

Wat kun je van het boek verwachten?

In Jam Gelei Confituur en meer lekkers van het seizoen leer ik je hoe je makkelijk zelf jam, confituur, compote, gelei en siroop, chutney en relish maakt. Met fruit- en groentesoorten die dan op hun best zijn en die je overal kunt kopen. Of dat nou vers geoogste rabarber is of een handvol aardbeien van de volle grond: van alle seizoensgroente en -fruit kun je in je eigen keuken eenvoudig de heerlijkste conserven maken.

In Jam Gelei Confituur en meer lekkers van het seizoen vind je:

  • 40 recepten – zowel klassiekers als ‘net even anders’, ingedeeld op seizoen en naar fruit- of groentesoort. Alle recepten zijn vegetarisch en veelal veganistisch.
  • bij elk recept duidelijke stap-voor-stapuitleg, variatietips en serveertips.
  • uitgebreide uitleg en tips over het maken van jam, confituur, compote, gelei en siroop, chutney en relish. Iedereen kan conserven maken!
  • allerlei handige basisinformatie: wat is pectine, hoe kun je zien of je jam dik genoeg is, hoe steriliseer je potten en wat je kunt doen als jam mislukt.
  • per seizoen een overzichtelijke groente- en fruitkalender.

En…
Tips en de favoriete ambachtelijke seizoensrecepten van jam- en chutneymakers uit Nederland en Vlaanderen.

Alle vier delen ze in het kookboek hun passie voor conserveren en meest geliefde seizoensrecept.

Jam Gelei Confituur en meer lekkers van het seizoen is ruim 120 pagina’s dik en staat vol informatie, praktische tips en aantrekkelijke foto’s. Veel informatie en inspiratie voor slechts €15,50.

Reserveer alvast jouw exemplaar!

Vanaf medio juni 2017 kun je het kookboek in de (boek)winkel in Nederland en in Vlaanderen kopen. Het boek reserveren kan nu al! Bestel alvast jouw exemplaar en jij bent de eerste die het kookboek ontvangt zodra het boek is gedrukt.

Reserveren kan eenvoudig via deze link bij bol.com.

Jamboek in jouw winkel? Als relatiegeschenk?

Wil je Jam Gelei Confituur en meer lekkers van het seizoen in je (eet)winkel verkopen, als relatiegeschenk geven (tip: ideaal als sinterklaas- of kerstcadeau!) of …, stuur mij een bericht. Meerdere exemplaren reserveren is zeker mogelijk!