Winkel

Trakteer jezelf (of een ander) op iets JAMMIE’s. Koop mijn kookboek Jam Gelei Confituur en meer lekkers van het seizoen of bestel een portie lekkere letters.

Jam Gelei Confituur en meer lekkers van het seizoen

Jamboek - Jam Gelei Confituur - JAMMIE - datisjammie.nl In Jam Gelei Confituur en meer lekkers van het seizoen leer ik je hoe je makkelijk zelf jam, confituur, compote, gelei en siroop, chutney en relish maakt. Met fruit- en groentesoorten die dan op hun best zijn en die je overal kunt kopen. Of dat nou vers geoogste rabarber is of een handvol aardbeien van de volle grond: van alle seizoensgroente en -fruit kun je in je eigen keuken eenvoudig de heerlijkste conserven maken.

In Jam Gelei Confituur en meer lekkers van het seizoen vind je:

  • 40 recepten – zowel klassiekers als ‘net even anders’, ingedeeld op seizoen en naar fruit- of groentesoort. Alle recepten zijn vegetarisch en veelal veganistisch.
  • bij elk recept duidelijke stap-voor-stapuitleg, variatietips en serveertips.
  • uitgebreide uitleg en tips over het maken van jam, confituur, compote, gelei en siroop, chutney en relish. Iedereen kan conserven maken!
  • allerlei handige basisinformatie: wat is pectine, hoe kun je zien of je jam dik genoeg is, hoe steriliseer je potten en wat je kunt doen als jam mislukt.
  • per seizoen een overzichtelijke groente- en fruitkalender.
  • tips en de favoriete ambachtelijke seizoensrecepten van jam- en chutneymakers uit Nederland en Vlaanderen.

Laat je inspireren door de ruim 120 pagina’s vol informatie, praktische tips en aantrekkelijke foto’s. Ga lekker aan de slag en vul die potten met het beste van het seizoen.

Bestel jouw exemplaar!

Vanaf medio juni 2017 kun je het kookboek in de (boek)winkel in Nederland en in Vlaanderen kopen voor slechts €14,95. Bestel jouw exemplaar eenvoudig online.

Bestellen kan via deze link bij bol.com.

Jamboek in jouw winkel? Als relatiegeschenk?

Wil je Jam Gelei Confituur en meer lekkers van het seizoen in je (eet)winkel verkopen, als relatiegeschenk geven (tip: ideaal als sinterklaas- of kerstcadeau!) of …, stuur mij een bericht. Meerdere exemplaren reserveren is zeker mogelijk!
……………………………………………………………………………………………………………………

De Groene Garde

Kookboek De Groene Garde over (h)eerlijk eten met 100 seizoensrecepten waarvan er 5 ontzettend JAMMIE zijn.
De Groene Garde wijst je de weg in goed voedselland.
Een 240 pagina’s tellend kookboek met:

  • achtergrondverhalen over duurzaamheid.
  • interviews met pioniers van (h)eerlijk eten.
  • praktische tips voor het kopen, bereiden en bewaren van seizoens- en streekgebonden eten, biologische voeding en fairtrade producten.
  • 100 seizoensrecepten waarvan er 5 ontzettend JAMMIE zijn :)!

De Groene Garde is uitgeroepen tot Kookboek van het Jaar 2012 in de categorie duurzaamheid.

Je kunt het boek online bestellen via bol.com. (link naar bol.com)


……………………………………………………………………………………………………………………

Lekkere letters

Janine's lekkere letters I freelance journalist, tekschrijver, web- en eindredacteur
Enthousiast over wat je hier op www.datisjammie.nl allemaal ziet en leest?
Wil je ook goed leesvoer op jouw pagina’s?

Bestel dan snel jouw eigen portie lekkere letters!
Ik (Janine) – JAMMIE-oprichter en -blogger – schrijf ook in opdracht. Ruim tien jaar werk ik als freelance journalist, tekstschrijver en web- en eindredacteur. Ik schrijf verhalen voor op papier en online.

Bekijk mijn portfolio op www.janinebruinooge.nl als je meer wilt weten over mijn schrijfwerk. Of stuur me een bericht. Ik help je graag ook jouw pagina’s te vullen met lekkere letters. Leuk!