Over

Janine - blogger datisjammie.nl Joehoe! Mijn naam is Janine – voluit Janine Bruinooge – en ik ben gek op eten. Eten dat met liefde en aandacht is bereid en gemaakt van (h)eerlijke ingrediënten, liefst uit de buurt. En wat is er nou leuker dan al dat lekkers met anderen te delen? Vrij weinig. Dus sinds begin 2011 kook, schrijf en fotografeer ik er op los. En proef ik natuurlijk; niet alles is (meteen) JAMMIE ☺!

Oh en JAMMIE = natuurlijk ook JAM.
Jam is namelijk een seizoens- en streekproduct bij uitstek.
Groente en fruit kun je niet (lang) bewaren. Behalve als je ‘t in een pot(je) stopt met wat suiker erbij en voor de lekker nog wat kruiden en specerijen. Deksel goed dichtdraaien en maanden later kun je dan nog (na)genieten van bijvoorbeeld die lekker zoete aardbeien of frambozen uit de buurt.
Mmm…dat is JAM(MIE)!

Kijk lekker rond en schuif gezellig aan.
Bon appétit!
Janine - blogger datisjammie.nl

Zin om samen te werken? Zin in goed leesvoer?


Ruim twaalf jaar werk ik als freelance journalist, tekstschrijver en web- en eindredacteur. Ik schrijf verhalen voor op papier en online.

Wil je ook goed leesvoer op jouw pagina’s?

Bekijk mijn portfolio op www.janinebruinooge.nl als je meer wilt weten over mijn schrijfwerk. Of stuur me een bericht. Ik help je graag ook jouw pagina’s te vullen met lekkere letters. Leuk!