Contact

Een vraag over een lekker recept, tekst, foto of evenement?
Een tip over iets lekkers?
Of wil je gewoon iets anders JAMMIE’s kwijt?

Leuk! Stuur een bericht en ik (Janine) neem zo snel mogelijk contact met je op. Tot gauw!

P.s. Kijk ook nog even bij de veelgestelde vragen; misschien staat het antwoord op jouw vraag er al bij.

Wat er zoal gevraagd wordt

JAMMIE: wat is dat eigenlijk?
JAMMIE is een eet- en kookinitiatief van Janine Bruinooge waarmee ze iedereen dagelijks wilt laten genieten van (h)eerlijk eten: eten uit de streek & van het seizoen. Want eten kan zoveel meer zijn dan een ‘moetje’. Maak er een feestje van!

Hoe doet JAMMIE dit? Door:

  • je informatie te geven over streek- en seizoensproducten;
  • je te vertellen over markten, evenementen en andere lekkere initiatieven;
  • je te tippen over leuke kook- en eetwebsite, blogs, boeken en apps;

Maar vooral door je te inspireren om JAMMIE te koken: simpel, puur en niet duur. Lees en probeer alle JAMMIE-recepten uit. Kost niks, knoeien mag, plezier gegarandeerd! Mmm…dat is JAMMIE!

Word ook een lokale lekkerbek!

Catering: biedt JAMMIE ook een (h)eerlijke cateringservice?
Nee, helaas, JAMMIE heeft geen cateringservice. We kunnen je wel helpen als je je eigen feestje wilt cateren. Bijvoorbeeld door suggesties te doen voor het menu en je te helpen aan lekkere recepten.

Jam: waar kan ik potjes JAMMIE Jam kopen?
Helaas pindakaas: op dit moment nergens :-(. Tot november 2013 kon je JAMMIEJAM kopen bij het Mary K hotel in Utrecht. Ik (Janine) verhuisde naar Brussel en stopte daarom met jam maken voor het hotel. 

Maar niet getreurd; meer en meer jamrecepten vind je op www.datisjammie.nl en dus kun je lekker je eigen JAMMIEJAM maken.

Gebruiken van teksten en foto’s: mag dat?
Alle teksten, foto’s, illustraties, video’s of andere creaties die je op deze website kunt raadplegen, zijn van geschreven, gemaakt, ontwikkeld en bedacht door Janine Bruinooge. Mocht dit niet het geval zijn, dan staat het erbij vermeld. Op de creaties is het ©-teken dan ook van toepassing. JAMMIE ® is een geregistreerd merk.

Ben je enthousiast over JAMMIE? Wil je JAMMIE teksten of foto’s gebruiken? Leuk!
Stuur dan even een bericht.

Zomaar bestanden overnemen en gebruiken: nee, dat is niet okay. Dat is een schending van het auteursrecht. Niet doen dus!

JAMMIE & ? : waar kan ik JAMMIE allemaal vinden?
Lekkers van JAMMIE kun je onder andere vinden op de JAMMIE website, op Facebook, Twitter, Pinterest en Vimeo. Offline vind je JAMMIE® terug in De Groene Garde en binnenkort ook in het wenskaartenschap van Kaartje2go.