• Spring naar de hoofdnavigatie
  • Door naar de hoofd inhoud
  • Spring naar de eerste sidebar
  • Spring naar de voettekst
  • Home
  • Recepten
  • Jam
  • Streekproducten
  • Kookboek
  • Winkel

JAMMIE | dagelijks genieten van streek & seizoen | recepten, nieuwtjes & tips logo

23 mei 2014 Nieuws

Food event: Dutch Rhubarb Week

Rabarber is terug (is ’t ooit weggeweest?)!

De mannen van Mister Kitchen zijn gek op rabarber. Zo gek dat ze hebben besloten om die ietwat zure stengels serieus te promoten. Want volgens Mister Kitchen weten we niet meer hoe lekker die stengels zijn. Echt? Is rabarber een (bijna) vergeten groente?

Hoe dan ook: rabarber staat de komende dagen op de kaart. Van 22 tot en met 31 mei 2014 is het Dutch Rhubarb Week en kun je op veel plekken in Nederland de groente proeven. Diverse restaurants maken voor deze week een speciaal rabarbergerecht en de mannen van Mister Kitchen bieden daarbij een glaasje aan van hun Rabarcello.

Dutch Rhubarb Week 2014 - foodevent - nieuws - JAMMIE - datisjammie.nl

Nieuwsgierig?

Op de website vanDutch Rhubarb Week lees je welke restaurants meedoen.

Wie? Wat? Waar? Wanneer?

Evenement: Dutch Rhubarb Week
Organisatie: Mister Kitchen’s Rabarcello
Locatie: verschillende plekken in Nederland
Begindatum: vanaf donderdag 22 tot en met zaterdag 31 mei 2014
Toegang: prijs van rabarbergerechten verschilt per restaurant

 

Rabarber -aardbeien jam - Recept - JAMMIE - datisjammie.nl

Thuis aan de rabarber?

Voor wie thuis wil genieten van deze bijzondere groente, kan aan de slag met deze Jammie rabarberrecepten. Probeer eens:
• rabarbercompote
•rabarberwodka
• rabarberjam met aardbeien

Dit vind je misschien ook leuk…

  1. jammie receptenkaarten met seizoensrecepten in ontwikkeling - deel1
    Lekkere post – deel 1
  2. Rabarber-aardbeienjam - Recept - JAMMIE - datisjammie.nl
    Rabarberjam met aardbeien
  3. rabarberwodka - glas - flesje - recept - JAMMIE
    Rabarberwodka

Categorie:Nieuws Tag: evenement

Vorige bericht: « Tropische rabarbercompote met kokosschuim
Volgend bericht: Pasta met lavendel-camembert »

Lees Interacties

Reageer ook! Antwoord annuleren

Beoordeel dit recept (na 't maken)




* Verplicht. Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Primaire Sidebar

~ Recepten zoeken ~

ontbijt • lunch • hoofd • dessert
conserven (zoet & hartig)
vega • vegan • glutenvrij

ALLE RECEPTEN BEKIJKEN ~>

Hoi!

Mijn naam is Janine: lekkerbek, jammaakster en blogger. Het liefst kook ik met streek- en seizoensproducten: het is simpel, puur en niet duur. En…erg JAMMIE! Ik hoop dat jij ook de smaak te pakken krijgt. Kijk lekker rond en schuif gezellig aan. Bon appétit!

Lees meer over Jammie →

  • E-mailadres
  • Facebook
  • Pinterest
  • Twitter
  • Video

SCHRIJF JE IN

en mis nooit een Jammie recept of nieuwtje!


Shop onze kookboekfavorieten >

Footer

Blijf op de hoogte

  • Facebook
  • Pinterest
  • Twitter
  • Video

  Home • Recepten • Jam • Streekproducten • Kookboek • Winkel • Over Jammie • Contact • Inschrijven • Privacy

© 2021 Jammie®

Op datisjammie.nl maak ik gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat de website goed functioneert.OkNiet okLees meer